Privatlivspolitik

ARD er forpligtet til at have en privatlivspolitik, så du kan læse om hvordan vi behandler dine personlige data. Kort fortalt registrerer vi de data, du selv giver os plus de resultater, du opnår. Vi sletter dine data 3 år efter udløbet af det år, du senest har været aktiv, dog sletter vi ikke dine resultater, dine indlæg i vores forum eller oplysninger om udmærkelser og andet, du har opnået. De fleste oplysninger har du selv givet os eller skabt ved at deltage i vores brevet’er, så der burde ikke være noget, der overrasker dig. Vi videregiver naturligvis ikke dine personlige oplysninger til udenforstående.

Vores privatlivspolitik er i udgangspunktet formuleret generelt af vores systemleverandør, Klubmodul Aps. For at få privatlivspolitikken til at stemme med de særlige forhold, der gælder for ARD, har vi lavet et tillæg som beskriver nogle forhold mere detaljeret.

Du kan finde den generelle Privatlivspolitik her

Og du kan finde tillægget til Privatlivspolitikken her.

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor forholdsvis nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Navn: Elers Christian Boesen Mail: webredaktor@audax-club.dk

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Yderligere info